www.foedselsforberedelse.dk  © 2008                    

 

 

Privat fødselsforberedelse

 

 

Fødselsforberedende private jordemodersamtaler


 

Ønsker i privatundervisning og fødselsvejledendesamtaler, er dette muligt af 3 timers varighed. Fødselsforberedelsen foregår hjemme hos jer eller i Karlebo. 
Vi gennemgår den normale fødsel og den komplicerede fødsel. Hvad kan i selv gøre for at understøtte den naturligt forløbne fødsel. Hvad vil det sige at have et kompliceret fødselsforløb, hvad kan der egentlig ske under en fødsel og hvad kan læger og jordemødre gøre får at overvåge og hjælpe. Hvad kan du/i selv gøre for at forberede jer mest muligt til fødslen, er der noget der er særlig godt at kunne eller vide og hvordan bliver det mon. Alle tænkelige forløb gennemgåes, så i kommer til fødslen med en god baggrundsviden om fødslen, veer, kejsersnit, massage og andet godt.

 

De tanker og forestillinger du/i har om fødslen kan have betydning for graviditeten og selve fødslen. Gennem grundig teori får i viden om hele fødslen, ud fra spørgsmål og samtale opnår i tryghed  - måske med nye ønsker og ideer. Der er mulighed for at vi kan gennemgå forrige fødselsforløb eller tale om de særlige forhold der gør sig gældende for jer/dig. Har i nogle tanker eller forbehold om noget i fødslen der fylder særlig meget, kan vi gennemgå i detaljer. Vi får vendt og drejet muligheder og løsninger , - her hjælper jeg videre i systemet så i ved hvor i kan henvende jer og få svar hjælp af læge/jordemoder og evt. aftaler i stand med hospitalet.

Ud fra jeres behov finder vi de metoder og teknikker i kan bruge som forberedelse til fødslen. Vi kan tale om alt der vedrører graviditet og fødsel. Dagen følges op med samtaler og spørgsmål som i måtte have i resten af graviditeten. 

Fødselsforberedelse i Nordsjælland

Pris: Par 2500 kr
Varighed 3 timer
Sted: I eget hjem
eller yogacenter Yogakey
Avderødvej 20A, 2980 Kokkedal

 

Tilskud fra Danmark
Er du medlem af Danmark får du 30 % i tilskud


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privat fødselsforberedelse

 

 

 

Tilmelding forgår vi mail:

camilla@foedselsforberedelse.dk Herefter ringer jeg jer op og vi aftaler en dato for den private fødselsforberedelse.

 

Tilskud fra Danmark
Er du medlem af Danmark får du 30 % i tilskud

 

 

¤¤ ¤¤    ¤¤ ¤¤    ¤¤ ¤¤    ¤¤ ¤¤

 

Det har hjulpet mig helt utroligt meget at gå hos dig – både yoga og fødselsforberedelse. Jeg har faktisk altid været meget bange for at skulle føde, men efter at have været til dine yogatimer, blev fødslen stille og roligt vendt til en helt naturlig ting, som jeg følte mig sikker på, at jeg nok skulle klare. Jeg kom endda til at glæde mig til oplevelsen. Ikke kun dét, at endelig skulle møde mit barn, men også hele forløbet op til, som jeg efterhånden følte mig super forberedt til.
Misja Helsingør