www.foedselsforberedelse.dk  © 2008                    

 

 

Yoga for gravide

 

 

Med Yoga for gravide, arbejder du med fysiske og psykiske sider af at være gravid og forbereder dig til fødslen. Din krop er i forandring, du er i forandring og skal snart være i beredskab 24 timer i døgnet. Det er vigtigt, at du er i kontakt med din krop, er opmærksom og forbereder dig til fødslen, også hvis du skal føde ved kejsersnit. God fysik, kropsbevidsthed og kendskab til dit åndedræt kan bedre graviditeten og fødselsoplevelsen. Èn gang arbejder vi med fødestillinger, fødeåndedræt og fødslens faser. Du kan gå på samme hold i hele graviditeten, og man kan starte op hver uge, på de igangværende hold. www.yogajordemoder.com

 

Yoga for gravide:
Yoga for gravide aftenhold.

Formiddagshold blid yoga med vægt på de fødselsforberedende elementer, åndedræt, ve arbejde, meditation og visualisering.


På webshoppen www.yogakey.com finder du yogaprogrammer for gravide du kan arbejde med hjemme og kan downloade fødeåndedrættet vi arbejder med.

 


Der er Yoga for gravide i Nordsjælland i Karlebo i Yogacenter Yogakey mellem Hillerød, Hørsholm, Fredensborg og Helsingør
Adr: Avderødvej 20 A
2980 Kokkedal

M
eld dig på nyhedsbrevet her og få besked i indbakken. Se de nye helt opdaterede hold datoer på bloggen www.yogajordemoder.com

 

----------------------------------------------------------------------------------

 

Vejrtrækningen er vigtig under fødslen

 Som 1. gangs fødende var det utrolig beroligende at føle at kroppen var 100% parat til fødslen. Dette takket være min forberedelse ved yogajordemoder. Selve fødslen kunne ikke gå bedre! Specielt de vejrtræknings øvelser jeg havde lært og flittigt øvet under graviditeten fik det hele til at gå stille og roligt uden komplikationer.
Mette, Kokkedal

Jeg har født to dejlige børn. På helt naturlig vis, - og stort set kun med min vejrtrækning ( og lidt varmepuder og et badekar) som smertelindring.
I begge mine graviditeter har jeg gået til Yoga hos Camilla. Det har været helt fantastisk, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det har hjulpet mig, da jeg fødte. At jeg havde styr på min vejrtrækning, viste hvordan jeg kunne bruge min krop og bevæge mig, og at jeg sagde "Ja" til veerne gjorde at begge mine fødsler var fantastiske, uproblematiske og helt igennem gode oplevelser. Den sidste var endda "stjernekigger".
I yoga undervisningen har Camilla samtidigt givet mig en bredere forståelse for graviditet og fødsel; hvad er det der sker med kroppen og hvordan kan vi agere på det.
Tak fordi du lærte mig at trække vejret, Camila, skulle der komme en tre'er, så er jeg klar til yoga med andre runde maver igen!
Jeg kan kun anbefale andre gravide at gå til fødselsforberedende yoga hos Camilla :-)
Kærlig hilsen Nicoline

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga for gravide 2015

 

Opstart mulig hver uge »

 

Yoga for gravide

Tid:   kl 17.00-18.45

         (16.45-17.00 hyggesnak   

          du er velkommen)

 

Yoga og meditation for gravide
Tid:   kl 10.00-11.30

 

Går du på begge gravidhold er der halv pris på hold nr. 2.

 

Fødetræning kun for kvinder
Tid:       16.30-18.45

 

Yoga hold hensyntagende

Tid:          kl. 10.00–11.30

Yoga for alle
Tid:     kl 19.00 - 20.45

 

Se aktuelle hold og datoer på blog her

 

Kontakt for at høre om holdene:
Mail:camilla@foedselsforberedelse.dk