www.foedselsforberedelse.dk  © 2008                    

 

 

Samtaler om fødslen

 

 

Samtaler om Fødslen

 

Få god tid til at få gennemgået dine tanker og ønsker om fødslen.
Hvad betyder noget for dig og hvad kan du selv gøre for at blive helt parat til fødslen. Ved du hvad du føler er vigtigst, hvad du ønsker eller hvad præcis du måske er bekymret for og ved du hvordan du kan skaffe dig tryghed og viden ?

Jeg lytter til mange gravide der fortæller om deres tanker, følelser og ønsker omkring fødslen, uden at de egentlig får et overblik eller får klarhed over hvad der er vigtigt for dem, lidt som at lede efter nøglen i tasken når den er i jakkelommen og efter min erfaring er det i de små lommer at nøglerne til den gode fødsel ligger gemt.
Som jordemoder har jeg god indsigt i præcis hvad det er der rumsterer i graviditeten og jeg hjælper dig til at få klarhed og indsigt.
Vi kan komme rundt i alle emner omkring fødslen og der er god tid til at finde frem til det der er vigtigt for dig. Når du bliver klar over hvad der rør sig bliver det lettere at finde løsninger og nye muligheder, som kan ændre din indgang til fødslen og til dig selv.
Viden, tryghed, nærvær og en klar kommunikation skaber den gode fødselsoplevelse.
Med min baggrund som jordemoder kan jeg vise dig vejen til en tryg fødsel, jeg giver øvelser du kan arbejde med hjemme.
Varighed 1,5 time 650 kr 2 gange 1200 kr (tilskud fra Danmark)

 

Samtaler efter fødslen

 

Se din fødsel klart. Få gennemgået din fødsel, få “oversat” journalen og dan dig et overblik over tid og proces, og til at huske oplevelser, følelser og  lad fødslen finde sin plads. Uanset hvordan du oplevede din fødsel, som  fantastisk styrkende , omgivet af stor kærlighed, eller du følte dig misforstået eller sidder tilbage med mange spørgsmål om alt muligt, så er fødslen en oplevelse som sidder hos os resten af livet. Den slags oplevelser er vigtige at se klart og komme styrket igennem til den nye periode hvor du er nybagt mor.

Energien kan sidde i kroppen og i tankerne efter en fødsel og stagnere og tærre på dig. Det sindet ikke får løst og de spørgsmål vi ikke kender svaret på, vil blive ved med at vende tilbage til os og kan give uro i sindet. Du har brug for al din energi som nybagt mor og en af måderne hvorpå du bliver klogere på situationen, så den kan få ro og finde sin plads, er at få fortalt om den. 

Samtalerne er jordemoder faglige og  ikke trapeutiske. Vi skaber klarhed ved at fortælle historien, får klarhed over hvad og hvorfor, afstemme journalen og forstå alle tiltag og handlinger. Det er lidt som at ligge et puslespil Så fødslen og dine egne reaktioner og følelser forståes og ses klart.
Jordemoderfaglige samtaler varighed 1,5 timer Pris 650 kr 2 gange 1200 kr (tilskud fra Danmark)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jordemoder samtaler

 

Fødsels samtaler  »

mail ang tidsbestilling af samtaler

Mail:camilla@foedselsforberedelse.dk 

 

Der ydes tilskud fra sygeforsikring Danmark til konsultationerne.