www.foedselsforberedelse.dk  © 2011                    

 

 

Camilla Lund Sørensen

 

Mit ønske er at kvinder og deres familier oplever tryghed i graviditeten og i fødslen.

 

Jeg har derfor skabt et rum for kvinder hvor alle kan få god tid til at få gennemgået tanker i graviditeten og ønsker om fødslen.
Hvad betyder noget for dig og hvad kan du selv gøre for at blive helt parat til fødslen. Ved du hvad du føler er vigtigst, hvad du ønsker eller hvad præcis du måske er bekymret for og ved du hvordan du kan skaffe dig tryghed og viden ?

Jeg lytter til mange gravide der fortæller om deres tanker, følelser og ønsker omkring graviditeten og fødslen, uden at de egentlig får et overblik eller får klarhed over hvad der er vigtigt for dem, lidt som at lede efter nøglen i tasken, når den er i jakkelommen og efter min erfaring er det i de små lommer at nøglerne til den gode fødsel ligger gemt.
Som jordemoder har jeg god indsigt i præcis hvad det er der rumsterer i graviditeten og jeg hjælper dig til at få klarhed og indsigt.

 

Fødselsforberedelse bliver nærværende, realistisk og tryg, når i kender  hospitalets - hjemmejordemoderens rolle og procedurer. I opnår forståelse og indsigt i den måde fødselshjæpen er tilrettelagt og specielt at forstå hvorfor. Ud over den vigtige viden man faktisk let kan tilegne sig, så er der erfaringer man kan gøre via kroppen, lære den at kende og få redskaber til at være i kroppen, lære at føde - Det giver tryghed selv at kunne og vide hvad de andre omkring dig kan. Så kan du trygt være i fødselsprocessen med tillid til dig selv og til andre, det er det største og mest virkningsfulde for alle dele af fødslen. Sjovt nok er dette undersøgt og tryghed er den mest afgørende faktor for flest faktorer i en fødsel, både for mor og barn.

 

Derfor arbejder jeg med det jeg gør - fordi det har så stor en betydning at kunne gå fødslen trygt i møde, uden dog at ligge skjul på alle de følelser der også skal have plads.

 

Jeg arbejder til daglig med familier, kvinder og nybagte mødre igennem Yoga undervisning og fødselsforberedelse i forskellige afskygninger. Efter arbejdet som jordemoder i faste vagter og med en stilling som fødselsforberedende underviser, valgte jeg i 2006 at starte www.yogajordemoder.dk og udelukkende arbejde med gravide, familier og mødre og kunne følge den enkelte kvinde igennem hele graviditeten og efter fødslen. Der skal være tid til tryghed og nærvær.

 

Faglig bagrund
Uddannet Bachelor i Jordemoderkundskab ved Københavns Jordemoderskole 2005. Exam i fysiologi og anatomi 2001
Exam Hatha Yogalærer ved Guni Martin 2007
Kortere kurser i :
Yoga for seniore, Rygsøjle og holdning, Yoga for pregnancy ved Janet Balaskas London activ birth, Tatwas i Galway- Irland

Bevægelse i vand

Rebozo kursus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camilla Lund Sørensen
Tlf: 51226076

Mail: camilla@foedselsforberedelse.dk

 

Nyhedsbrev og blog: klik her

 

Hjemmesider fra Camilla»

 

www.yogajordemoder.com

www.yogamidwife.com

www.yogajordemoder.dk

 

Anden undervisning med Camilla»


www.yogakey.dk
www.yogaweekend.dk

www.yogarejser.com